Ironic , sec , inutil

Imagini încolţite de retrospective,

Ramânând în continuare în ochi tăi ca

Orbitele nesfârşite ale unui nor ars de foc ….

Nimic nu te opreşte să le împături în uitare

Incert … nici nu le-ai păstrat la rece .

Calde , fluide ca cenuşa unui răsărit sfârşit, dispar …

~*~*~*~

Serpentinele alambicate ale raţiunii tale orbite,

Elementarele tale măşti , toate eurile …

Cad.

~*~*~*~

Inexplicabil , dar continuu se ridică ,

Năruie căderea prin propiile arme .

Umilitor de încet îşi înalţă silueta

Tăinuind sub lacăt orgoliu-i acum inexistent .

Iraţional se întreabă poate chiar pentru prima oară , de ce …

Lacunele destinului nu pot fi umplute

~*~*~*~

De nici măcar o fiinţă … vie .

—————-

Am terminat cu examenele si m-am reapucat de scris , incerc sa ma pun pe treaba si aici , dar si la fic 🙂 … D-ul de la sfarsit reprezinta un fel de semnatura , in caz ca parea in plus :)). Enjoy and comm :* !

Advertisements

7 thoughts on “Ironic , sec , inutil

 1. Hey, Diana, scuze ca nu am mai dat niciun semn de viata.. am fost atat de ocupata, nici de mine nu am mai avut timp. Imi place enorm cum scrii, ti-am mai spus:* Bravo, tine-o tot asa:*

 2. Hei , draga mea … nu e absolut nicio problema , ma bucur mult ca ti-ai putut face putin timp si pentru mine >:D<. Iar in privinta pragramului incarcat si eu am fost la fel , deci inteleg perfect . Te mai astept pe aici !

  Kisses !!!
  Dyana :*

  • Nu pot fi umplute … pentru că destinul se ramifică de multe ori pe lângă simţămintele omului , iar puterile lui limitate nu pot explica sau umple golurile neînţelese ce se ivesc în drum. Iar ironia sorţii … în faţa unei lacune omul se întreabă “de ce ?!” 🙂 .

 3. Hey … scz k nu am mai putut sa-ti citesc poeziile .dar din pacate am avut probleme mari in familie ..si nu prea am fost pe acasa ..dar cand am citit poezia asta mi-am dat seama ca nu esti doar buna …esti extraordinara. Nu stiu de cate ori am sa-ti mai spun ca ador cum scrii… dar am sa-ti mai spun de cate ori este nevoie pentru ca meriti toate cuvintele bune din lume…. tot ce pot sa-ti mai spun este ca ador tot ceea ce este scris de tine. Kisses :*:*

  • Saya >:D< ! Sper că s-au rezolvat cu bine toate problemele , iar acum e totul în regulă :*. Mulţumesc că în ciuda tuturor impedimentelor te-ai gândit şi la mine … oricum nu cred ca ai pierdut nimic , nici eu nu am mai postat de ceva vreme , având în vedere că am fost ocupată cu examenele , înscrierea … :). Ca de fiecare dată , mă flatezi … apreciez mult prezenţa ta la fiecare creaţie de-a mea. Cu siguranţă eşti cititoarea mea fidelă xD.

   Kisses şi merci încă o dată !!!
   Dyana :*:*

 4. Buna 🙂 Asta e prima poezie, facuta de tine, pe care o citesc. Felicitari pentru poezie 🙂 un acrostih e destul de greu de facut, mai ales ca ai folosit atatea metafore superbe.
  Si, o zic din toata inima, m-ai facut sa continui sa butonez blogul tau. Felicitari si multa inspiratie de acum inainte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s